INFOS Art, s.r.o.

Barákova 5, 
796 01 Prostějov 
Telefon: 588 882 111
Záznamník poruchy:
588 882 882 
e-mail: infos@infos.cz 

Dobrovského 3, 
682 01 Vyškov
Telefon: 515 539 111
Záznamník poruchy:
588 882 882 
(tel/fax: 517 344 716)
e-mail: infosvy@infos.cz 
e-mail: internet@vyskov.cz 

IČO: 25849638
DIČ: CZ 25849638
Sídlo: Valdenská 27/363,
779 00 Olomouc

 


Nové prostředí kabelové televize - Kuki

Vážení zákazníci, seznamte se s novým ovládacím prostředím u kabelové televize, které se Vám v následujících dnech zobrazí.

jak jsme Vás již informovali v minulosti, v následujících dnech všem zákazníkům s balíčkem televize ZDARMA aktivujeme nové televizní rozhraní Kuki. Nový portál zcela nahrazuje původní INFOS verzi televizního ovládání, na které jste byli zvyklí.

Tato plánovaná změna se nedotkne obsahu, parametrů ani ceny Vaší poskytované služby!
(programová skladba se může změnit v rámci přípustné tolerance konkrétního balíčku)

U nového televizního rozhraní se jedná pouze o modernizaci technologie, která proběhne na Vašem set-top boxu automaticky a ideálně bez jakéhokoliv výpadku.

Rozdíl, který sami zaznamenáte,bude jiný vzhled Vaší TV obrazovky a rozdílné ovládání jednotlivých funkcí. Vše jsme pro Vás vyvíjeli tak, aby ovládání bylo maximálně intuitivní a efektivní a zároveň splňovalo veškeré parametry nejmodernějších telekomunikačních služeb. Pro co nejlepší orientaci v novém prostředí jsme pro Vás připravili pomocné materiály - aktualizovaná uživatelská příručka a srovnání starého a nového ovládacího prostředí, které naleznete ZDE. A zároveň jsme natočili instruktážní videa, která Vás provedou celým ovládáním nové INFOS Kuki TV. Rozhranní TV funguje ve vysokém rozlišení a kromě nového vzhledu přináší i ojedinělé funkce, které si brzy oblíbíte. Nové funkce budete mít v rámci svého tarifu zcela ZDARMA: (o dostupnosti nových služeb, včetně přístupu do zákaznického účtu Kuki budete včas informováni)

 

  • MOBILNÍ APLIKACE KUKI TV, která Vám umožní zdarma přehrávat Váš TV obsah nebo obsluhovat na dálku Váš STB prostřednictvím zařízení (tablet, telefon, notebook nebo PC) s operačními systémy iOS, Android, Windows a Linux.

  • SERIÁLY – služba, díky které budete mít všechny Vaše oblíbené seriály pěkně pohromadě

 

 

A navíc je pro Vás připravena i speciální stránka kuki.infos.cz která Vás provede novým prostředím Kuki TV. Popis portálu a ovládání naleznete i v pdf, které je součástí tohoto emailu.

Při prvním zapnutí Vašeho set-top boxu s novým TV rozhraním Kuki se Vám automaticky spustí video, které Vás provede všemi novinkami, ovládáním a ukáže Vám rady a tipy, abyste si s Kuki co nejlépe rozuměli. Pokud se Vám k emailem oznámenému dni nové rozhraní na Vašem televizoru nezobrazí, prosíme, restartujte Váš set-top box (vytáhněte ho ze zásuvky). Pokud se po restartu zobrazí na TV požadavek na registraci a zadání hesla, nic nevyplňujte a volejte naši zákaznickou linku!

Proces migrace ovládání TV je administrativně a technicky velmi náročný. V prvních dnech po aktivaci nového portálu se mohou objevit mírné nesrovnalosti v programové nabídce. Toto se týká zejména doplňkových balíčků, pokud je zákazník využívá – mých 5, 10, videotéka, videorekordér a další… původní nahrané pořady nebudou v novém portále dostupné vůbec. Z výše uvedených důvodů Vás žádáme, abyste případné nesrovnalosti v nabídce oznámili emailem. Buďte prosím trpěliví ohledně času na vyřešení či zodpovězení vašeho dotazu.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy, napište nám na Prostějov: televize@infos.cz  / Vyškov: televize@vyskov.cz
nebo zavolejte na naše zákaznická centra: Prostějov 588 882 111 / Vyškov 515 539 111

Již brzy na shledanou s Kuki
váš tým Infos ART s.r.o



15.04.2016 Jiří Stolarik